Дана 20.10.2021. године, подстакнути лепим временом и на задовољство корисника Установа је организовала још један излет. Крајње одредиште овог пута је био Кеј 25. мај. Лагана вожња преко Славије, па поред споменика Стефана Немање и старе железничке станице, испод Калемегдана све до Дунавског кеја.

Група је у лаганој шетњи обишла спортски центар „Иван Гале Мушкатировић“, тениски терен „Новак“, споменик браниоца Београда 1915 године, а испод Куле Небојша су направили краћу паузу уз кафу и диван поглед.

Дана 26.08.2021. године, идеално време за нови излет. Овог пута, дестинација-Топчидерски парк. Шесточлана група корисника Прихватилишта је у пратњи радног терапеута Сузане Миловановић прошетала делом Топчидерског парка, обишла цркву Светог Апостола Петра и Павла где су упалили свеће и сликали се испред платана који је засађен у време владавине династије Обреновић, а који по лепоти и димензији спада у најлепше и највеће у Европи. Корисници су посетили конак кнеза Милоша Обреновића где су се упознали са обичајима, ношњом и оружјем тога доба. Задовољни и пуни утисака су се вратили у Кумодрашку 226а.

Дана  11.08.2021. године, група корисника Прихватилишта за одрасла и стара лица заједно са радним терапеутом је посетила Бео Зоо врт. Захваљујући љубазном и хуманом колективу Бео Зоо врта   корисницима су обезбеђене бесплатне улазнице. Велика захвалност за диван гест.

У скоро трочасовној посети, највише пажње су им привукле фоке, бели лавови и слон. Кратку паузу су искористили за пијење кафе. У Прихватилиште су се вратили пуни утисака које су препричавали осталим корисницима током ручка

Дана 29.07.2021. године организован је још један излет корисника Прихватилишта за одрасла и стара лица, али овога пута на Авалу. Неки од њих су се први пут попели на Авалски торањ, одакле су могли да посматрају панораму Београда и околине.

Такође обишли су споменик Незнаном јунаку. По повратку, одмор су нашли у ресторану „Авала“ где им је особље омогућило конзумирање кафе, сладоледа и палачинки (бесплатно).

Изузетно задовољни вратили су се у Кумодрашку 226а.

Велико хвала колективу ресторана Авала на љубазности и дивном изненађењу које су припремили за наше кориснике

Дана 14.07.2021. године, за шест корисника Установе „Прихватилиште за одрасла и стара лица“ организован је једнодневни излет у парк шуму Кошутњак.

Током боравка корисницима се придружила градска секретарка Секретаријата за социјалну заштиту , Наташа Станисављевић.

У пријатној атмосфери, хладовини и дружењу у парк шуми Кошутњак, корисници су провели неколико сати. Након обиласка Хајдучке чесме и трим-стазе, корисници су се освежили сладоледом. Све актуелне епидемиолошке мере су током излета поштоване.